Om EcodryingHvem er vi?

Myndighedsbehandling: Gitte Rosenkilde
Myndighedsbehandling: Gitte Rosenkilde

Når du køber et Bioraffineringsanlæg hos Ecodrying, vil der være noget myndighedsbehandling ved din kommune og Fødevarestyrelsen, den del har Gitte Rosenkilde helt styr på. Og Gitte Rosenkilde, tager sig af det hele hvad angår din myndighedsbehandlingssag, så du kan læne dig tilbage og gøre det du er bedst til. Myndighedsbehandlingen er med i prisen på anlægget.

Salg/Teknisk:
Kristian Trolle
Salg/Teknisk:
Kristian Trolle

Har du brug for at vide mere om Ecodrying`s Bioraffineringsanlæg, og hvordan Bioraffineringsanlægget teknisk virker, så kontakt endelig Kristian Trolle i dag. Kristian Trolle ved alt om disse anlæg da han er udvikler af Ecodrying`s Bioraffineringsanlæg. Kristian Trolle står også for salg, af bioraffineringsanlæggene, så ring endelig til ham for at få et tilbud eller et besøg.

Teknik/Montør:
Thomas Paick
Teknik/Montør:
Thomas Paick

Når du investerer i et Ecodrying Bioraffineringsanlæg, vil du helt sikkert møde Thomas Paick vores ekstrem dygtige smed. Thomas vil servicerer dig, og han køre ikke før du er helt tryg ved dit nyt Bioraffineringsanlæg. Ligesom du vil møde Thomas, ved de årlige service tjek.